Burträsk Vinterm.
 Kiruna Vinterm.
 Vilhelmina Wilhelmina Winter Weekend
 
  Burträsk Vinterm.
 

 

Svenska Evenemang presenteras av Torg- och Marknadshandlarnas Ekonomiska Riksförening. TOMER, som är Sveriges enda representativa förening för ambulerande handel. Titta in på vår hemsida www.tomer.se och lär känna vår förening.

Vår målsättning med Internetguiden Svenska Evenemang är, att Du som besökande skall finna upplägg, som på ett enkelt och överskådligt sätt presenterar det Du vill veta när Du skall ut på resa i Sverige, besöka evenemang mm. I vårt evenemangsregister har vi valt att lägga huvudpresentationen på marknader av olika slag och då främst knallemarknader. För de arrangörer som valt att annonsera hos oss hittar Du mera information om marknaden på respektive marknads annonssida. Övriga evenemang, som inte finns upplagda i vårt evenemangsregister, finner Du under upplägget länkar. Dessutom bjuder vi på en bokningstjänst, varifrån Du kan boka marknadsplatser, boende m.m. På Knallesidan finns möjlighet att upprätta en egen personlig kalender.
Vi hälsar Dig besökande varmt välkommen att surfa runt på våra sidor.


Köp Marknadsguiden!
Så här går du tillväga:
Sätt in 300 kronor på TOMERs postgirokonto 191454-8 och skriv "Marknadsguiden"

Vi kommer sedan skicka ut guiden till Er!
Vid frågor kontakta oss på 08-420 552 93 eller kontor@tomer.se
Saknar ni någon marknad i vår marknadsguide eller i vårt kalendarium vänligen kontakta Liliane på liliane@tomer.se
Tomer
Bli medlem i Tomer. En organiserad knalle blir en ”säker” knalle genom Tomers försäkring och juridisk hjälp om problem skulle uppstå genom medlemsavgiften får medlem Marknadsguide 4 medlemstidningar per år samt hyresrabatt 10%-20% på många marknader även skylt har Ni råd att missa detta erbjudande för mer information kontakta Tomers kontor telefon 08-420 552 93 E-post kontor@tomer.se


Tillbaka    Upp
tidning11_1
TOMER
Maf
Konsumentverket